Lyckad samverkan mellan studenter och näringsliv

Den 3 juni presenterade fjärdeterminsstudenter på Beteendevetenskapliga programmet med inriktning mot it-miljöer och Systemvetenskapliga programmet med inriktning mot design, interaktion och innovation, externa projektarbeten som de arbetat med under våren.
Under årets upplaga av projektkursen som studenterna läst under våren, var tio av de externa uppdragen från företag och verksamheter såsom AdviceU, PulpEye, Komatsu Forest, Försäkringsfabriken, samt offentliga verksamheter som Norsjö kommun, Länsstyrelsen och kommunala fastighets- och energibolag. De totalt 60 studenterna har varit indelade i tio projektteam, som under fem veckor arbetat i nära samarbete med uppdragsgivare. Under måndagens seminarium presenterade de olika projekttyperna där såväl studenter som uppdragsgivare möjligheten att ställa frågor och diskutera de digitala lösningar som studentgrupperna kommit fram till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *