TechTalk med fokus på skog-, massa- och pappersindustrin

Samarbete var det ord som fanns på allas läppar under förra veckans TechTalk i Örnsköldsvik. TechTalket, där olika representanter inom området skog-, massa- och pappersindustrin presenterade sina verksamheter, lockade ett 20-tal deltagare.

Dagen startade med att Torgny Mossing, ÅF, berättade om ett projekt kring tanniner i biologiska reningsanläggningar, därefter presenterade Börje Viklund, Sogeti, deras verksamhet samt spaningar inom industribranschen. Positiv attityd till samarbete och dialog företagen emellan var något samtliga föreläsare nämnde, Maria Olofsson, Uminova Innovations, presenterade bland annat Ignite Sweden, där de arbetar med att knyta samman företag och start ups. Även Tomas Sandin, MOPSsys, och Thomas Storsjö, PulpEye, föreläste underdagen och berättade om deras verksamheter samt lyfte några exempel på pågående samarbeten.

Utöver intresseväckande föreläsningar kring olika verksamheter inom skog-, massa- och pappersindustrin resulterade träffen i många spännande diskussioner under både lunch och fikapauser.

Presentationer från TechTalk med fokus på skog-, massa- och pappersindustrin

ProTAK
ÅF
MOPSsys
Sogeti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *