TechTalk med fokus på skog-, massa- och pappersindustrin

Den 26 september bjuder vi in till ett TechTalk i Örnsköldsvik med fokus på skog-, massa- och pappersindustri. TechTalket kommer att beröra nya tekniker, pågående projekt och möjligheter inom skog-, massa- och pappersindustrin. Under dagen kommer Olof Öhgren (ÅF), Börje Viklund (Sogeti), Tomas Eriksson (Optimation), Per Gannå (ProTak), Tomas Sandin (Mopssys) och Öjvind Sundvall (PulpEye) att dela med sig av sitt arbete samt hur de ser på utvecklingen inom branschen.

Eventet är gratis, öppet för allmänheten och kommer att starta kl 09:00 och pågå till 15:00. Vi kommer att hålla till i Örnsköldsvik på Brux, Bruksgatan 7, Domsjö. Under dagen kommer vi att bjuda på lunch och fika.

Ett mer detaljerat program

Till anmälan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *