TechTalk med fokus på samverkan

Under vårens sista TechTalk presenterade fyra representanter från olika verksamheter vad de gör och hur man som företagare kan komma i kontakt med dem för eventuella samarbeten.

Deltagare samlades på Umeå universitet för att lyssna till representanter från Civilingenjörsprogrammet i interaktion och design, Masterprogrammet i människa-datorinteraktion och sociala medier, RISE Interactive Institute och Designhögskolan. De olika verksamheterna samarbetar ofta med externa parter och detta TechTalks syfte var att uppmuntra till dessa samarbeten.

Eftermiddagen började med att Thomas Mejtoft, Civilingenjörsprogrammet i interaktion och design, berättade om verksamheten samt hur man som företag kan gå till väga för att samarbeta med utbildningen och studenterna på utbildningen. Även Thomas Degn, Designhögskolan, Rikard Harr, Masterprogrammet i människa-datorinteraktion och sociala medier och Fredrik Nilbrink, RISE Interactive Institute, var på plats för att presentera de olika verksamheterna samt information kring framtida samarbeten.

Eftermiddagens workshop avslutades med gemensam middag och mingel på Universitetsklubben. Nästa inplanerade TechTalk kommer att hållas 26 september i Örnsköldsvik, med fokus på papper och massa, ytterligare information kommer i juni.

Presentationer samt kontaktuppgifter till föreläsarna hittar du nedan:

Thomas Mejtoft, Civilingenjörsprogrammet i interaktion och design
E-post: thomas.mejtoft@umu.se
Telefon: 090 786 99 33
Presentation

Thomas Degn, Designhögskolan
E-post: thomas.degn@umu.se
Telefon: 090 786 77 41
Presentation

Rikard Harr, Masterprogrammet i människadator- interaktion och sociala medier
E-post: rikard.harr@umu.se
Telefon: 090 786 92 82
Presentation

Fredrik Nilbrink, RISE Interactive Institute
E-post: fredrik.nilbrink@ri.se
Telefon: 070 695 20 65
Presentation

Tobias Tovedal, SPIN
E-post: tobias.tovedal@umu.se
Telefon: 072 143 84 54
Presentation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *