Nytt samarbete med verksamheter i Östersjöregionen

ProcessIT Innovation är en av tolv parter som medverkar i projektet Transformning innovation ecosystem through better capacity of public enablers (InnoCAPE). De olika parterna representerar olika länder i Östersjöregionen: Litauen, Lettland, Estland, Polen, Finland, Norge och Sverige. ProcessIT Innovations och RISE ICT Sverige är de två verksamheter som representerar Sverige i projektet.

InnoCAPE bygger på att de olika parterna kommer att hålla fysiska träffar, där de kommer att titta på strategier och metoder för att stärka ekosystemet för innovation i Östersjöregionen. Projektet är riktat mot små och medelstora företag där de olika parterna kommer att verka som digitala innovations hubbar. Målet är att stärka kapaciteten hos de olika digitala innovations hubbarna genom att stärka ekosystemet inom innovation i Östersjöregionen.

Läs projektbeskrivning här.

Tobias Tovedal är projektledare för projektet, vid eventuella frågor kontakta honom via mail: tobias.tovadal@umu.se eller telefon: 072 14 38 454.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *