TechTalk, 24 maj – Umeå

Välkommen till TechTalk med fokus på design. 

TechTalk är en serie workshops hos IT-institutionerna vid Umeå universitet, där IT-forskare tillsammans med ledande och intresserade IT-företag och andra aktörer diskuterar nya teknologier, möjliga tillämpningar av dessa teknologier och eventuella samarbetsprojekt kopplade till dessa.

Under workshopen kommer representanter från Civilingenjörsprogrammet i interaktion och design, Masterprogrammet i människa-datorinteraktion och sociala medier, RISE Interactive Institute och Designhögskolan att presentera deras verksamheter. De kommer även förklarar hur ni som företagare kan gå till väga för eventuella samarbeten. Se nästa sida för program.

Eventet är gratis och öppet för allmänheten. Vi kommer hålla till i KBC-huset på Umeå universitet, stora fokusrummet KBF301.

Till anmälan.

För program se här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *