SPIN besöker Kalix

Företagare i Kalix och representanter från Kalix kommun medverkade i SPINs DCF-workshop. Det diskuterades flitigt kring nya tekniska möjligheter och den digitala framtiden.

Ulf Hedestig, Robin Norrman, Tobias Tovedal och Fanny Routovaara besökte Kalix och genomförde en workshop inom ramen för Digital Capabilities Forum. Under workshopen deltog ett dussintal företagare och representanter från Kalix kommun. Fokus låg på nya tekniska möjligheter och framtidens digitala samhälle. Deltagarna diskuterade även vilka möjligheter och utmaningar företagare och Kalix kommun står inför när det kommer till Digitalisering. Kvällens workshop avslutades med att företag fick anmäla sig till att bli besöka av SPIN kommande dag.

Dagen därpå besökte SPIN företagen Mirror, Electrotech och Modulsystem samt Kalix kommun. Under besöken fick SPIN en kort introduktion av vardera företag, efter det diskuterades eventuella framtida samarbeten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *