10 maj TechTalk i MIT-place

Nära ett 70-tal besökare från företag och organisationer från Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik besökte SPIN och Techtalk-seminariet där våra TechSIG’ar presenterade sina forskningsområden i den nya fokusmiljön MIT-place. Helena Lindgren, Johanna Björklund, Suna Bensch och Johannes Karlsson fick tillfälle att beskriva de

forskningsområden de verkar i, och på vilket sätt företag och andra kunde delta i framtida samverkansprojekt. I samband med seminariet fick åhörarna möjlighet att prova på olika tekniker, produkter och tjänster. Seminariet avslutades med en mingelmiddag på universitetsklubben. Detta TechTalk -seminarium arrangerades i samverkan med kampanjen Mitt Europa som är ett EU-gemensamt informationssatsning för att visa upp alla EU-projekt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *